SCHUD JE FAMILIE EN VRIENDEN WAKKER

Jij wil toch ook graag dat je familie en vrienden veilig zijn bij een noodsituatie? Nodig ze dan eenvoudig uit om zich te registreren op BE-Alert.

Ze zullen waarderen dat je om hen geeft. Je moet geen held zijn uit een actiefilm om je familie en vrienden meer veiligheid te geven. Gewoon eenvoudig dit formulier invullen. De rest gaat automatisch. Wij sturen ze in jouw naam deze persoonlijke wake-up call.

Bekijk een voorbeeld van een e-mail

Ik heb het privacybeleid gelezen, en ga hiermee akkoord. Ik geef het Nationaal Crisiscentrum (FOD Binnenlandse Zaken) toestemming om mijn persoonsgegevens volgens dit beleid te gebruiken voor de volgende doeleinden: het versturen van een persoonlijke wake-up call en het bijhouden van algemene statistieken. Je gegevens worden maximaal 1 jaar bewaard. Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken, te wijzigen, te wissen, de toegang tot je gegevens te beperken, via deze link. Je kan ook een mail sturen om je toestemming in te trekken naar riskinfo@ibz.fgov.be of bezwaar indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit. Voor meer informatie, lees hier onze disclaimer.

Klaar, ik nodig mijn familie en vrienden uit om zich ook te registreren